(EFE) L’interior de la província de València estarà aquest dijous en alerta groga per vents de l’oest que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora.

També aquest dijous s’activarà l’alerta groga per fenòmens costaners en el litoral nord de Castelló, des de les 20.00 a les 23.59 hores, per vents del sud-oest força 7, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

El divendres, l’alerta nivell groc també afectarà l’interior de les províncies de Castelló i Alacant, i a l’interior i litoral de la província de València, per vents de component oest amb ratxes d’entre 70 i 80 km/h.

Segons Aemet, l’alerta el dijous començarà a les 12.00 hores i finalitzarà a les 23.59; i el divendres, està previst que es comence a les 4.00 hores i concloga a les 23.59 a l’interior de Castelló i a les 19.59 hores a l’interior d’Alacant i València.

En el cas del litoral de la província de València, l’alerta nivell groc està previst que comence a les 6 de la matinada del divendres i concloga aqueix mateix dia a les 19.59 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia