Primer va ser l’Ajuntament de Llíria, després el de l’Eliana i a poc a poc han anat sumant-se altres localitats del Camp de Túria a una iniciativa que consisteix a fomentar el sector de l’hostaleria local a través d’un directori municipal on es va informant dels diversos serveis que els bars i restaurants del municipi ofereixen.

Llíria va ser pionera d’aquesta iniciativa, abans d’aprovar-se les noves restriccions, a través de les quals s’ha decidit tancar l’hostaleria a excepció del servei de menjar a domicili o per a dur-se a casa.

D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Bétera també va iniciar diverses accions al Nadal perquè els veïns i veïnes comptaren amb els nostres bars i restaurants per a les seues celebracions (complint totes les mesures pertinents establides) o regals (vals per a sopars, etc). Entre les accions, es va oferir un vídeo amb totes les dades de contacte i detalls de cada comerç d’hostaleria associat. Així mateix, va continuar oferint publicacions de tots els serveis i modificacions horàries que s’anaven realitzant.

Seguidament, amb l’entrada en vigor de les noves mesures, està realitzant tota una bateria de publicacions individuals amb la informació que els bars i restaurants associats està enviant al departament de comunicació de l’associació sobre els seus serveis de recollida o a domicili dels seus menjars. A més a més, també s’anima a fer que les ciutadanes i ciutadans compren vals de dinars, sopars o esmorzars per a consumir després, quan reòbriguen aquells establiments que ara han hagut de tancar. Així mateix, està publicant llistats actualitzats de tots els serveis vigents ara mateix d’aquests comerços hostalers.

Altres associats no hostalers, han volgut ajudar a l’hostaleria també i està compartint a les seues Xarxes Socials personals i professionals les diferents publicacions que l’associació està realitzant sobre els citats serveis de menjar. Així, es pretén que aquesta informació arribe el més lluny possible. Però no queda ací. A més, alguns altres estan oferint sortejos als seus establiments i el requisit per a participar és enviar, per WhatsApp o missatge privat a les Xarxes Socials del comerç que impulsa aquest sorteig, un tiquet del bar o restaurant on hagen comprat el seu menjar per a dur-se o el seu val per a gastar després amb un import mínim de 15 euros durant aquests 14 dies. D’aquesta manera, es justifica la compra.

Per descomptat, l’associació també continua publicant les modificacions horàries d’altres comerços no hostalers.

Finalment, l’Ajuntament de Bétera també s’ha sumat a les accions que els Ajuntaments de la comarca estan realitzant de manera independent per a fomentar la seua hostaleria local. Així, igual que primerament va fer Llíria, ara ha posat en marxa una iniciativa que sota el nom de “Sabor a Bétera” va fent publicacions en els seus diversos mitjans de comunicació sobre diferents bars i restaurants del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia