(EFE) El fort vent que manté en alerta taronja la pràctica totalitat de la Comunitat Valenciana ha deixat ratxes de 124 quilòmetres per hora fins a les 09.00 hores a Morella. Així ho ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

La Comunitat Valenciana es manté en alerta taronja per vents que poden arribar a 100 km/h a l’interior nord de València i a l’interior i litoral nord de Castelló, mentre que podrien ser del 90 km/h a l’interior sud de Castelló, litoral i interior sud de València i interior i litoral sud d’Alacant.

A més, s’han registrat 104 quilòmetres per hora a Chelva, 91 km/h a Utiel i en l’aeroport de València, 87 km/h a Bétera, 76 km/h a Castelló de la Plana, 73 km/h a Vilafranca, 62 km/h en Bicorp, 61 km/h a Polinyà del Xúquer i 60 Km/h a Llíria.

A València s’han registrat 64 km/h i davant l’alerta taronja. Per això, l’Ajuntament de València ha decidit tancar tots els parcs i jardins de la ciutat, així com els cementeris municipals a les visites i ha recomanat a la població evitar les zones d’arbratge.

Pedra

A més, a Bétera hem tingut un episodi intens de pedra durant uns pocs minuts, abans de les 09.00 hores del matí també. A continuació, us deixem el vídeo com a mostra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia