(EFE) Quatre homes han sigut detinguts per la Policia Nacional a València per llançar per la finestra d’un segon pis a un altre individu que va caure al celobert. La víctima roman ingressada en un centre hospitalari.

Els presumptes agressors tenen entre 19 i 27 anys, són d’origen pakistanés i van entrar per la força en l’habitatge i van agredir als seus tres habitants, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

Han sigut detinguts com a presumptes autors dels delictes de temptativa d’homicidi, lesions, robatori amb intimidació i violació de domicili.

Els fets van ocórrer sobre les dotze i mitja del migdia, quan els agents van ser requerits per a acudir a un pis del districte valencià de Russafa, on pel que sembla haurien llançat a un home des de la finestra d’un segon pis.

Una vegada en el lloc, els agents van assistir a la víctima, un home que es trobava en el celobert de l’edifici i que, pel que sembla, hauria sigut llançat per la finestra del seu habitatge, situada en el segon pis, i immediatament van requerir assistència sanitària.

Els policies van realitzar les comprovacions pertinents en el domicili, a fi de localitzar als agressors i van observar que la porta d’accés estava forçada i entreoberta.

En l’habitatge, a més, van trobar restes de sang en el sòl, així com un pal de granera doblegat en el saló, i van comprovar que la finestra des de la qual hauria sigut llançada la víctima estava totalment oberta i diversos cables d’estenedor fracturats.

Els investigadors van esbrinar que quatre homes haurien entrat per força en l’habitatge, van atacar als seus tres habitants i van llançar per la finestra a un d’ells. També haurien sostret a una de les víctimes un telèfon mòbil.

Els agents van realitzar les gestions oportunes per a localitzar als agredits, ja que en el moment de l’arribada de l’indicatiu policial ja no es trobaven en l’habitatge.

El precipitat va ser traslladat a un centre hospitalari de la ciutat, on roman ingressat, mentre que els seus dos companys de pis només presenten lesions lleus.

Els policies van establir un dispositiu per a localitzar als agressors i van aconseguir detindre a quatre homes, tots ells amb antecedents policials i que han passat a disposició judicial.

Els investigadors van dur a terme un registre en el pis on van succeir els fets, mentre que la Brigada de Policia Científica va realitzar una inspecció ocular en el lloc i continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia