El passat dissabte, 16 de gener, Junta Local Fallera de Bétera va iniciar una nova campanya de comunicació per a donar a conéixer als herois de la pandèmia, fallers en primera línia combatent contra la COVID-19.

Així, durant tots el dia va estar oferint, a totes les seues Xarxes Socials, publicacions especials sobre aquelles falleres i fallers sanitaris de les diferents comissions del nostre municipi que, des de l’inici de la pandèmia del coronavirus han estat al peu del canó vetlant per la salut de totes i tots.

Concretament, es va parlar de 8 persones diferents en publicacions individuals on s’adjuntava diferents imatges de l’heroi/na de la pandèmia i es detallava quina és la seua funció dins del Món de la Sanitat.

Betera.com ha volgut fer-se ressò d’aquesta iniciativa i informar d’ella també, com a reconeixement de tot el treball que aquestes persones realitzen per nosaltres diàriament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia