A Betera.com li agrada, de tant en tant, visitar les diferents Xarxes Socials de grups, d’associacions, d’empreses, de polítics locals i, en definitiva, de veïnes i veïns molt actius en aquestes. Després de pegar-li una ullada en general, s’hem trobat amb la grata sorpresa de la gran implicació de la “gent de Bétera” amb l’hostaleria i, en general, amb el comerç local del nostre municipi.

Especialment en aquests dies que s’han posat en vigor noves mesures restrictives, on el comerç local i sobretot les cafeteries, bars i restaurants han hagut de modificar els seus horaris, serveis o inclús tancar, la citada “gent de Bétera” s’ha bolcat per a ajudar al col·lectiu més afectat per aquestes restriccions.

Pel que he pogut comprovar, a més de l’Ajuntament, l’associació de comerciants i els seus membres, altres entitats locals i particulars han posat en marxa diferents accions per promoure el servei de menjars per a dur-se a casa, entre altres.

Des de les Xarxes Socials de les Obreres i Majorals 2020, s’ha animat que la gent dine o sope a casa però amb la nostra hostaleria. D’altra banda, la penya de Coets Vol Lliure està compartint a les seues històries d’Instagram els diferents horaris modificats del nostre comerç local i fomentant l’hostaleria local. Per descomptat, el popular perfil de “Bétera Enfurecida” també està fent llistats de cafeteries, Bars i Restaurants amb servei de recollida de menjar. A l’Instagram de “Esmorzar i dinar” també s’estan realitzant diferents accions per a recordar que aquests continuen oferint desdejunis, esmorzars, dinars o sopars per a nosaltres. A més, altres grups de Facebook serveixen també com a veu de difusió.

Els nostres diferents polítics locals també estan a les seues Xarxes socials personals donant suport al Món de la restauració. Així mateix, sobra dir que moltes veïnes i veïns estan també mobilitzant-se per poder ajudar a totes i tots en aquests moments tan complicats.

I és que, malgrat que algunes i alguns encara no siguen del tot conscients de la realitat que estem vivint, gran part de la “gent de Bétera” està oferint clares mostres de la seua solidaritat cap als més afectats i la seua consciència de la situació que molts estan vivint i patint.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia