El Món de les Falles ha sigut uns del altres grans afectats per la pandèmia. Després de realitzar-se les presentacions de les diferents comissions de Bétera amb els seus màxims representats per a l’any 2020 i la resta d’actes oficials organitzats per la Junta Local Fallera de Bétera com l’exposició del Ninot i La Crida, entre altres, les Festes Josefines van tindre que ser suspeses a causa de la pandèmia. Enguany, sembla que aquestes tampoc podran dur-se a terme en la seua data pel mateix motiu. L’equip de Betera.com vol donar-li tot el seu suport al col·lectiu faller de la localitat i, en general de tota la comunitat.

Per aquest motiu, encara que anem amb un poc de retard, volem oferir al llarg d’aquestes setmanes uns especials de les diferents presentacions que van tindre lloc l’any passat i parlar dels seus màxims representants, els quals encara no han pogut gaudir de les Falles com cal.

Comencem per ordre de les presentacions, per la Falla Falla Gran Via del Sud, la qual va tindre lloc el passat 11 de gener de 2020.

Aquesta comissió va ser l’encarregada d’encetar la ronda de presentacions falleres del municipi, celebrant a més el seu 40 aniversari.

A continuacio, tornem a compartir unes imatges de la presentació amb els representants anteriors i entrants (cal fer clic en elles per poder ampliar). Cal recordar que els màxims representants per a aquests exercicis que encara no s’han pogut dur a terme són: Karen Ibáñez i Martínez (Fallera Major Infantil de la F.G.V. Sud), Maties Marqués i Durán (President Infantil de la F.G.V. Sur) i Marta Piá i Vila (Fallera Major de la F.G.V. Sud), acompanyats del president d’aquesta comissió Vicente Manuel Miret i González. Podeu llegir més sobre ells en aquest enllaç: fer clic ací en l’entrevista de l’any passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia