Un altre dia al voltant del Port i, esta vegada, capta la meua atenció en primer lloc el Balneari de les Arenes. Es tracta d’un edifici amb una història i una rellevància important, que ens porta a una època passada per a la ciutat de València molt a tindre en compte. Després, el castell d’arena, el port, un vaixell que en el seu moment creuava la mar i després es va habilitar com a restaurant, ara tancat i com no, l’edifici del rellotge. Atractiu pels quatre costats una caminada pel passeig que hi ha entre la plaga de les arenes i el port, ens ofereix unes vistes espectaculars. És a dir, un disfrutar al màxim de tot el vist.

Les fotografies mai són d’un sol dia ni són les úniques, de tant en tant m’aprope pels llocs on he estat i sempre, sempre es veuen coses distintes i atractives.

El que dic, per a les pròximes setmanes ens passejarem pel port de Catarroja.

Text i imatges de Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia