(EFE) L’hospital de campanya annex a l’Hospital La Fe de València no tornarà a usar-se fins que finalitze l’alerta per vent. Cal recordar que, ahir diumenge a la vesprada, els pacients d’aquest van ser traslladats a causa de les fortes ratxes de vent que es van produir a la ciutat,

Aquest dilluns, l’interior nord i sud de la província de València estan en alerta groga per vents de l’oest que podrien aconseguir ratxes màximes d’entre 70 i 80 quilòmetres per hora, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Fonts de la Conselleria de Sanitat han indicat que l’hospital de campanya de València no s’usarà fins que finalitze aquest episodi de vents.

Respecte als hospitals de Castelló i Alacant, on també han començat a ser traslladats pacients des d’altres centres per a alleujar la pressió assistencial, continuen funcionant sense problemes.

Sanitat va informar aquest diumenge que un total de 20 pacients de l’hospital de campanya havien sigut reubicats al llarg del dia en l’antiga escola d’infermeria per prudència i per a augmentar la seua comoditat a causa de les fortes ratxes de vent que han assotat la zona on es troba situat l’hospital de campanya.

El trasllat, de caràcter preventiu i temporal, es va fer per a augmentar les condicions de confort d’aquestes persones, van assegurar fonts de Sanitat, que van indicar que l’hospital de campanya no presenta cap desperfecte, encara que es durà a terme una revisió detallada d’aquest.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia