Ahir dilluns, 25 de gener, la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera va aprovar per unanimitat, en un ple extraordinari, sol·licitar-li a l’IVACE ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, amb càrrec al pressupost de l’exercici 2021. Concretament, aquestes ajudes anirien destinades al polígon de l’Horta Vella, les quals s’estan consensuant amb AEMON.

El regidor municipal de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez, va recordar que el 08 de gener de 2020 es va publicar en el DOGV una subvenció de l’Ivace per a l’ajuda dels polígons i que l’Ajuntament de Bétera va optar a ella però a causa de la pandèmia es va suspendre la citada subvenció. “Enguany s’han tornat a publicar aquestes subvencions i hem optat a aquestes subvencions dotades amb 200.00 euros”, va indicar l’edil. Així, aquestes ajudes aniran destinades a la creació d’un carril bici, a la millora de l’enllumenat (substitució per leds i recuperar trams d’il·luminació danyats o deteriorats), millora d’espais verds (implantació d’arbratge), millora viària per a vials i accessos més amples i millora de les voreres.

A continuació, oferim un vídeo amb un resum de l’únic punt tractat a aquesta sessió i les intervencions  dels diferents regidors (fragments de vídeo sostrets del canal Youtube de l’Ajuntament de Bétera).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia