El perfil de Xarxes Socials conegut com a Bétera Enfurecida ha tornat a posar en marxa una iniciativa totalment voluntària per tirar una mà a aquelles persones que estan malaltes, confinades o que són majors i no poden eixir de casa. La finalitat d’aquesta acció és ajudar-los a fer la compra o fer-los entrega de medicaments, entre altres necessitats.

Aquesta iniciativa ja es va dur a terme durant el mes de març i abril, ja que “la situació és la que és i pensem que es la forma que tenim per poder ajudar”, expliquen des de Bétera Enfurecida.

El divendres es va publicar a les seues Xarxes Socials que es tornava a dur a terme aquesta actuació i ja han començat a fer els primers encàrrecs a les veïnes i veïns. A més a més, molta gent s’ha sumat i també s’ha oferit a col·laborar.

D’aquesta manera, Bétera Enfurecida vol que aquesta iniciativa la conega la màxima gent possible per si requereixen de la seua ajuda. Si és així, només cal que es fiquen en contacte amb ells per privat, a través de les seues diferents Xarxes Socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia