La regidoria municipal d’Esports de l’Ajuntament de Bétera està treballant en la substitució de la gespa de la pista de pàdel del Poliesportiu. El principal objectiu d’aquesta actuació és millorar el ferm de la instal·lació municipal i anar  renovant les instal·lacions esportives.

La tasca per a canviar la gespa artificial consisteix en el desmuntatge de tots els elements de la pista, com ara pals i xarxes, per a així escometre la retirada de la gespa antiga i de les sorres i incorporar el nou.

Una vegada la situació sanitària millore i les mesures anti covid-19 establertes per les autoritats competents ho permeten, el veïns i veïnes de Bétera podran gaudir d’una recentment estrenada pista de pàdel municipal per a practicar aquest esport.

Aquestes obres de millora que estaran llestes la pròxima setmana i se sumaran a les ja executades a final d’estiu, les quals han permès el pavimentat dels accessos a les pistes esportives i al pavelló cobert així com evitar l’acumulació d’aigua pluvial en aquestes zones.

Aquestes obres portaven aparellades la construcció d’un magatzem auxiliar que està a punt de finalitzar-se i  s’utilitzarà per a guardar tot el material existent en les instal·lacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia