La Direcció General de Funció Pública de la Conselleria de Justícia ha ajornat les oposicions previstes per als dies 30 de gener i 13 de febrer de 2021. La situació epidemiològica per la pandèmia i en coherència amb la limitació de persones en espais públics i privats ha causa aquest ajornament.

Aquest pròxim dissabte estava previst la celebració del primer exercici de tres convocatòries derivades de les Ofertes d’Ocupació Pública (OPE) 2017-2019 per a cobrir places d’enginyers de Camins, de Mines i de muntanyes, al qual s’havien presentat 233 aspirants entre les tres províncies.

L’ajornament s’estén també als exercicis convocats per al 13 de febrer per a les proves d’accés als cossos superiors tècnics d’Informàtica, de Salut en el Treball i d’Activitat Física i Esport, amb 657 inscrits, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Aquesta decisió ja ha sigut comunicada a les centrals sindicals de la Funció Pública valenciana i la nova convocatòria serà publicada amb la deguda antelació i, a més, es procedirà a l’adaptació del calendari d’exàmens d’acord amb l’evolució de la situació sanitària derivada de la pandèmia, segons les mateixes fonts.

La Direcció General de Funció Pública havia dissenyat plans de contingència, amb torns d’entrada i eixida parell els aspirants i separació dels mateixos a les aules, per a la celebració d’aquestes proves amb seguretat i que havien sigut supervisats tant per Salut Pública com pr l’Institut València de Seguritat i Salut en el Treball (Invassat).

No obstant això, donada la situació epidemiològica, i tenint en compte la valoració global dels indicadors sanitaris, epidemiològics, socials i de mobilitat en la Comunitat Valenciana, així com limitar la mobilitat de les persones més enllà de l’estrictament necessari, se suspenen aquests exàmens “per prudència”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia