L’Ajuntament de Bétera ha indicat en les seus Xarxes Socials que estan intensificat la neteja i desinfecció en el municipi.

Així, expliquen que s’han incrementant aquestes labors en aquells espais més concorreguts i amb major trànsit de veïnes i veïns.

Amb aquesta actuació es pretén que els carrers queden nets i desinfectats per a fer front a la Covid-19.

D’altra banda, igual que molts alcaldes d’altres municipis han fet des de l’inici de la pandèmia, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío ha tornat a gravar un vídeo (publicat en les Xarxes Socials de l’Ajuntament de Bétera) on es dirigeix a les veïnes i veïns d’aquesta localitat perquè amb la intenció que prenguen consciència de la complicada situació actual “perquè és necessari frenar els contagis per a revertir aquesta situació que ens afecta a tots i a totes en els diferents àmbits de les nostres vides”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia