La Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa una nova edició del Pla d’Ocupabilitat Online. D’aquesta manera, dilluns que ve, 1 de febrer, començarà una nova edició d’aquesta formació a distància gratuïta.

Si vius a Camp de Túria i estàs buscant treball t’ajuden a aconseguir els teus objectius. El Pla d’Ocupabilitat està compost per quatre sessions formatives. La primera d’elles servirà per a la presentació i coaching per a la cerca d’ocupació; en la segona es desenvoluparà el projecte professional i descobrireu noves eines per a crear currículums vitae que criden l’atenció de les empreses; en la tercera reunió aprofundireu en les claus per a preparar una entrevista de treball i els secrets dels processos de selecció i en l’última de les reunions es tractarà sobre les oportunitats de la comarca.

El Pla està preparat perquè comence l’1 de febrer i concloga el 12 del mateix mes. Es tracta de quatre sessions d’unes dues hores de duració amb la participació del personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació. Professionals de l’orientació i del coaching donaràs les claus a les persones participants perquè estiguen més prop de trobar un nou treball.

Encara estan disponibles les últimes places d’aquest pla que comença en uns dies. Si vols pots inscriure’t directament a través de la pàgina web de Gestionant-te en aquest enllaç https://bit.ly/3aqjqbn o pots posar-te en contacte en el següent telèfon: 664533570.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia