Un veí del carrer Godella de Bétera (zona pròxima a Goya) ha denunciat que hui dijous ja és el segon dia d’aquesta setmana sense llum a aquesta via pública i als carrers del voltant. Segons ha explicat el veí, el dilluns ja es va quedar la zona a obscures i hui torna a passar i “cada dues per tres” hi ha apagades de llum a aquesta zona.

Fent un seguiment d’aquesta informació, tampoc és la primera vegada que veïnes i veïns de la zona es fiquen en contacte amb el nostre equip per a informar del fet.

En aquest sentit, recordem que ja fa uns mesos se vam ficar en contacte amb l’àrea pertinent i ens van comunicar que pot ser que a vegades salte el diferencial i es donen apagades concretes i imprevistos, per a això ens van indicar que els veïns i veïnes en veure aquesta situació es posen en contacte amb la Policia Local a fi que aquests informen l’electricista.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia