Joves Camp de Túria de la Mancomunitat Camp de Túria i l’àrea de Joventut de Bétera han llançat la campanya “Fes-te Corresponsal Juvenil a Bétera“.
Qui desitge més informació podrà dirigir-se al següent telèfon: 96 169 87 14 o al WhatsApp: 647380310. També es pot enviar un correu a juventud@betera.es. L’horari d’atenció de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dimecres de 17.00 a 19.30 hores.
Des de les Xarxes Socials de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha indicat que quan tota aquesta etapa de pandèmia acabe es continuarà fent activitats per als joves.
Al Punt d’informació Juvenil (PIJ) de Bétera, ubicat a Casa Nebot de la citada localitat (C/Estació,5) es podrà trobar un lloc on t’assessoren i et donen tota classe d’informació (beques, recerca de treball, etc). Així, es disposa de dos aules; una de formació i una alta d’ informàtica ubicades a l’antiga escola Josefa Guardiola on es pot participar d’activitats d’oci educatiu i alternatiu.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia