La socorrista Lola Caballero, del Club Natació SOS Bétera, va aconseguir el Rècord d’Espanya de la prova de “200 metres supersocorrista” junior. Es tracta d’una fita que ha sigut ratificada per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme durant aquest mes de gener.

Així mateix, Meritxell Basté i Alicia García-Martín van batre el Rècord d’Espanya a la prova de “Llançament de corda” femení de la categoria màster.

El temps de Lola Caballero va ser de 02:30,47, baixant el rècord que hi havia des de 2003, mentre que Meritxell i Alicia van fer la seua prova en 00:20,99.

Els rècords es van obtindre durant una de les Jornades Nacionals de Lliga de categories Màster i Absoluts, cel·lebrada a la piscina de Natzaret (València) en el mes de desembre i ja figuren al registre oficial de la Federació Espanyola, que actualment està celebrant el seu 60 aniversari.

Des del Club Natació SOS Bétera s’ha volgut donar l’enhorabona a les nostres nadadores pels seus èxits, especialment en uns moments tan complicats per a tots els nostres esportistes, ja que els entrenaments per a les competicions s’han vist reduïts, inclús paralitzats. “Gràcies pel vostre esforç, perquè sou l’exemple per a les noves generacions”, han indicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia