L’Associació de Comerciants de Bétera ha dut a terme una nova acció per a donar suport al comerç local i, en especial, a les cafeteries, bars i restaurants del municipi en aquesta etapa tan complicada a causa de la pandèmia Covid-19.

Aquesta última campanya ha consistit en la gravació d’un vídeo per part d’alguns membres de la directiva i l’àrea de comunicació d’aquesta associació, on apareixen els citats membres ballant i subjectant uns rètols. Cada membre porta un fragment del conegut “estribillo” de la cançó ‘Pero a tu lado‘ de “Los Secretos” i va passant-se al ritme d’aquest tema musical. Per a la peça musical també s’ha fet una versió (cover) per la mateixa àrea de comunicació qui s’ha atrevit a posar inclús la seua veu per fer més propi i únic aquesta peça audiovisual.

A continuació, podeu veure aquest vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia