Tal i com ja vam indicar el passat cap de setmana, el Món de les Falles ha sigut uns del altres grans afectats per la pandèmia. Després de realitzar-se les presentacions de les diferents comissions de Bétera amb els seus màxims representats per a l’any 2020 i la resta d’actes oficials organitzats per la Junta Local Fallera de Bétera com l’exposició del Ninot i La Crida, entre altres, les Festes Josefines van tindre que ser suspeses a causa de la pandèmia. Enguany, aquestes tampoc podran dur-se a terme en la seua data per aquesta mateixa pandèmia, per aquest motiu, l’equip de Betera.com està oferint al llarg d’aquestes setmanes uns especials de les diferents presentacions que van tindre lloc l’any passat.

Si la setmana passada, seguint l’ordre de presentacions de l’any passat vam parlar de la Falla Gran Via del Sud, hui toca parlar de la Falla La Barraca. Aquesta va dur a terme la seua presentació, el 18 de gener de 2020.

A continuació, tornem a compartir unes imatges de la presentació amb els representants anteriors i entrants (cal fer clic en elles per poder ampliar). Cal recordar que els màxims representants per a aquests exercicis que encara no s’han pogut dur a terme són:  Daniela Redondo i Izquierdo (Fallera Major Infantil de La Barraca), Pablo Siñuela i Lara (President Infantil de La Barraca) i Sandra Buendía i Lleó (Fallera Major de La Barraca, acompanyats del president d’aquesta comissió Francisco Miguel Sandiego i Campos. Podeu llegir més sobre ells en aquest enllaç: fer clic ací en l’entrevista de l’any passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia