Aquest dilluns, 01 de febrer, tindrà lloc el ple ordinari del mes de febrer de Bétera. Aquesta sessió ordinària tindrà lloc a les 18.00 hores en el Saló de Plens del Castell del municipi. El ple s’emetrà en diferit en el YouTube de l’Ajuntament de Bétera.

 1. RÈGIM JURÍDIC.- Aprovació, si escau, de les actes núm. 1 i 2 de 2021, de sessions anteriors celebrades el 4 i 25 de gener respectivament pel Ple de la Corporació.
 2. RÈGIM JURÍDIC.- Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
 3. RÈGIM JURÍDIC.- Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia (de la núm. 1974 a la 2195) dictades de l’1 al 30 de desembre de 2020.
 4. RÈGIM JURÍDIC.- Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades entre el 15 de desembre de 2020 i el 12 de gener de 2021 (de la 47 de 2020 a la 2 de 2021)
 5. POLICIA I INTERIOR.- Aprovació del Reglament Municipal Ús d’Aeronaus Pilotades per control remot per la Policia local de Bétera.
 6. NOVES TECNOLOGIES.- Aprovació inicial constitució dels estatuts de la televisió digital terrestre de la demarcació de Sagunt local C36.
  ASSUMPTES FORA DE DESPATX
 7. PROPOSICIONS.-
  -Proposició presentada per CIUTADANS: perquè, entre altres, s’adopten totes les mesures necessàries per a reduir l’enorme impacte de la pujada del preu de l’electricitat en les famílies i els consumidors vulnerables.
  -Proposició presentada per CIUTADANS: instar al Govern de la Generalitat Valenciana, per a entre altres, accelerar la campanya de vacunació incloent la possibilitat de vacunació els festius i caps de setmana.
 8. PRECS I PREGUNTES.-
Imprimir article
Comenta aquesta notícia