L’Ajuntament de Bétera va informar ahir dilluns, a través dels seus mitjans de comunicació oficials que, la Diputació de València ha comunicat que amb motiu de les obres d’execució de la Variant Nord de Bétera es duran a terme els següents talls al trànsit durant aquests pròxims dies:

  • Camí Masies, des del Dimarts dia 2 de Febrer a les 17.00h fins al Dimecres dia 3 de Febrer a les 05.00 hores.
  • Camí Vall de Flors, des del Dimarts dia 2 de Febrer a les 17.00h fins al Dimecres dia 3 de Febrer a les 19.00 hores.

Segons la mateixa Diputació de València van anunciar el passat mes de desembre, a través de nota de premsa, la Variant Nord de Bétera avança segons el calendari fixat per l’àrea provincial de Carreteres, que preveu la conclusió de la infraestructura a la fi de 2021.

Així, després de complir-se un any de l’inici de les obres, en desembre ja estava pràcticament finalitzat el moviment de terres i van arrancar els treballs de les estructures per a salvar la línia fèrria de metre i els barrancs, així com l’asfaltat. Aquesta actuació pretén evitar el col·lapse d’este municipi del Camp de Túria en desviar els 12.000 vehicles diaris que el travessen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia