(EFE) La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha informat aquest dimarts que el seu departament ha detectat 233 casos la vacunació dels quals podia ser objecte d’anàlisi per no ajustar-se als grups de risc corresponents contemplats en la primera etapa de vacunació, dels quals 171 estan “justificats” i 62 s’investiguen.

Barceló ha explicat en roda de premsa que ha sol·licitat a Salut Pública la tramitació immediata de diligències i l’obertura d’expedients per a “fitar els fets, les circumstàncies i els subjectes” que s’han vacunat de la covid-19 de manera indeguda i l’aplicació de sancions si escau.

Segons ha indicat la consellera, dels 233 casos detectats, 171 “estan justificats” mentre que en altres 62 s’ha procedit a investigar-los per a “depurar responsabilitats”, 9 d’ells persones amb responsabilitats polítiques més el cas del fiscal cap de Castelló.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia