(EFE) La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha ordenat la destitució de la directora de Salut Pública del departament de València, Elvira Mensat, a causa de les irregularitats detectades en el procés de vacunació contra la covid-19.

Així ho han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat, després que Barceló informara aquest dimarts en roda de premsa que s’estan investigant un total de 62 casos de vacunacions irregulars, entre ells les de deu càrrecs públics.

En aquesta roda de premsa, la consellera va dir haver tingut coneixement aquest mateix dia d’un informe de Salut Pública de València en el qual s’al·legava, respecte de la vacunació de l’alcalde de Rafelbunyol, Francisco López, que no existia un protocol.

La vacunació de López es va produir el dia d’inici de la campanya en la primera residència de la Comunitat Valenciana en la qual s’administrava la vacuna, motiu pel qual es va convidar a l’alcalde i se li va administrar una dosi que va sobrar al final de la jornada.

Barceló ha requerit a la directora general de Salut Publica que li “aporte informació sobre el contingut d’un informe” del qual no ha tingut coneixement, i ha demanat la destitució d’Elvira Mensat, que és qui va signar aquest document.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia