HA SIGUT UN ERROR OBRIR ELS CENTRES EDUCATIUS?

DES DE L’INICI DEL CURS ESCOLAR ELS CASOS D’INFECCIONS PER CORONAVIRUS SARS-CoV-2, EN MENORS DE 19 ANYS, S’HAN INCREMENTAT UN 1.410%.

Actualització de la situació de transmissió de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana.

Segons estudi de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, elaborat a partir de dades oficials, des del 7 de setembre de 2020 l’augment de casos de coronavirus en menors de 19 anys ha sigut exponencial. El panorama a les aules valencianes és dantesc. A data 22 de gener han sigut 674 les aules afectades per Coronavirus SARS-CoV-2, quan un mes
abans eren de 231.

Els casos d’infeccions en menors de 19 anys s’han incrementat un 1.410% des de l’inici del curs escolar. I han suposat l’aterridora xifra de 48. 396 casos d’infeccions per Coronavirus SARS-CoV-2.


Cada setmana empitjora respecte a l’anterior:
– Aquesta setmana han donat 6.382 alumnes positius. L’anterior eren 5.777 positius
– Aquesta setmana han donat 1239 professors positius. La setmana passada eren 1206.

A nivell provincial, a Castelló, han sigut 800 alumnes positius aquesta setmana i 140 professors, superant les xifres de la setmana passada.

La Incidència Acumulada a 14 dies cada 100.000 és de 1.600 en alumnes i de 3.200 en professors. Amb aquestes terribles dades, vista la situació epidemiològica del nostre país i amb el fracàs rotund dels sistemes de prevenció per al control del virus, els pares en ús de la seua pàtria potestat per a salvaguardar la salut dels seus fills han de poder triar entre la via en línia/a distància o presencial en matèria educativa.

A més d’exigir per enèsima vegada al Conseller Marzá, responsable de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, un control rigorós dels casos positius a les aules, test massius a professors i alumnes, canvi urgent en els nefastos protocols per a realització de proves PCR, reducció de ràtios, mesuradors de CO₂ i filtres HEPA per a TOTES les aules de la Comunitat Valenciana.

València, 2 de febrer de 2021. Nota enviada a les 22.41 per la Plataforma de Lliure Elecció Educativa de la Comunitat Valenciana.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia