Vehículos eléctricosA través de l’estratègia Reacciona, l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha concedit un milió d’euros per a la compra de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega en un total de 56 municipis. Entre aquests municipis es troba Bétera.

En el barem de la subvenció es valorava si l’ajuntament tenia subministrament elèctric d’origen 100% renovable i un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat o en tramitació. Així mateix, es premiava no haver sigut beneficiari en les anteriors edicions.

La finalitat de l’estratègia Reacciona és ajudar econòmicament als municipis de la província de València a posar en marxa projectes relacionats amb l’energia, la mobilitat, la gestió dels residus, la natura, l’estalvi d’aigua i l’educació ambiental.

Els pobles que rebran subvencions per a la compra de vehicles són: Catarroja, Salem, Antella, Xeraco, l’Alcúdia, Silla, Puçol, Paiporta, Burjassot, Estubeny, Atzeneta d’Albaida, Bolbaite, Estivella, Alfarp, Quartell, Manuel, Albalat de la Ribera, Albalat dels Sorells, Benetússer, Massamagrell, Tavernes de la Valldigna, Picassent, Alboraia, Ontinyent, Guadasséquies, Guardamar de la Safor, Gestalgar, Gavarda, Alborache, Barxeta, Simat de la Valldigna, Albuixech, Guadassuar, Canet d’en Berenguer, Cheste, l’Eliana, Requena, Carcaixent, Riba-roja del Túria, Oliva, Alaquàs, Torrent, el Palomar, l’Ènova, Fontanars dels Alforins, Almoines, Favara, Gilet, Sollana, Benigànim, Castelló, Vilamarxant, Picanya, la Pobla de Vallbona, Dos Aguas i Sant Joanet.

Els pobles que rebran subvencions per a la instal·lació de punts de recàrrega són: Salem, Xeraco, Paiporta, Higueruelas, Estivella, Alfarp, Quartell, Manuel, Llombai, Massamagrell, Tavernes de la Valldigna, Guadasséquies, Gestalgar, Gavarda, Alborache, Massalfassar, Simat de la Valldigna, Guadassuar, Canet d’en Berenguer, Cheste, Alfauir, l’Ènova, Fontanars dels Alforins, Rafelcofer, Almoines, Genovés, Bocairent, Sollana, Benigànim, Vilamarxant, Bétera, Casas Altas, Vallanca, Millares, Torrebaja i Sant Joanet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia