El Ple del mes de febrer de Bétera va donar inici, el passat dilluns, d’una manera diferent i més emotiva que habitualment. Doncs, aquest va començar amb un minut de silenci en honor a Pilar Ros, qui ens va deixar el passat 10 de gener i va ser regidora socialista de l’Ajuntament d’aquest municipi.

L’alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío, obria la sessió plenària anunciant aquest minut de silenci per a fer-li “un xicotet homenatge a una regidora i, sobretot a una gran persona i una gran dona”.

Abans de procedir, la Portaveu del PSPV-PSOE,  José Ballesteros, va indicar que el grup socialista de Bétera també pregava un minut de silenci “per a totes aquelles persones que ens han deixat durant aquests mesos per a mostrar el nostre suport i afecte als seus familiars i amics”. A més a més, Ballesteros va fer una menció especial a Pilar Ros “companya i regidora d’aquest Ajuntament durant la legislatura 2007-20015. Dona compromesa i lluitadora”. “Volem enviar des d’ací una forta abraçada a tota la seua família”.

La Portaveu de Compromís per Bétera, Cristina Alemany, també va comentar que el seu grup se sumava a aquest minut de silenci i va voler “traslladar-li les mostres de condol tant a la seua família més directa com a les persones que més l’han estimat. Des del grup compromís, molts de nosaltres hem compartit molts moments amb ella moltes legislatures i la trobarem a faltar”.

Aquest minut de silenci va concloure amb un emotiu i fort aplaudiment de tota la corporació

A continuació, oferim aquest fragment del Ple. Aquests dies seguirem oferint més informació dels diferents punts del ple ordinari.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia