El passat dilluns, 01 de febrer, el Ple Ordinari del mes de l’Ajuntament de Bétera va aprovar per unanimitat el Reglament Municipal de l’Ús d’Aeronaus Pilotades (drons) per control remot per la Policia local de Bétera.

“Aquest projecte s’emmarca dins el Pla Estratègic que aquest equip de govern està duent a terme per a millorar les capacitats de la Policia Local de Bétera i millorar així els serveis que s’ofereixen a la ciutadania”, va indicar el regidor responsable de la Policia Local del municipi, Júlio Inés.

Segons el mateix regidor, aquest pla té dos eixos principals d’actuació: actuacions sobre el personal, millorant la capacitació del personal que forma l’equip de la policia i, d’altra banda incrementar la dotació de la policia.

Després de diferents intervencions relacionades amb la forma de la presentació d’aquest punt, es va procedir a la votació d’aquest assumpte. Així, el punt va ser aprovat per tots els grups polítics que formen la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera (PP, Ciutadans Bétera, Mas Camarena-Torre En Conill, Compromís per Bétera, PSPV-PSOE i Vox Bétera.

A continuació, oferim un vídeo amb totes les intervencions:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia