L’àrea municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera ha elaborat un programa d’activitats extraescolars i de suport educatiu destinades a xiquets i joves d’entre 3 i 18 anys d’edat, amb la finalitat de continuen gaudint de diverses activitats culturals, artístiques, educatives i d’entreteniment des de casa. Aquest programa s’ha realitzat a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports amb un import total de 32.819,15 euros.

La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d’oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit.

Aquestes activitats es realitzaran fins al pròxim 30 de maig i aniran variant mensualment. A més segons afirma el regidor d’Educació, Manuel Chover, “es disposa d’un ampli catàleg d’activitats extraescolars que en un primer moment es realitzaran de manera en línia i solo la situació millore i les mesures ho permeten es realitzaran de manera presencial”.

Per a accedir a les activitats en línia es facilita un enllaç interactiu que permet realitzar l’activitat en el dia i l’hora programada. Per contra, les activitats que es plantegen presencialment disposen de formularis o mails d’inscripció per a quan la situació sanitària ho permeta es puguen realitzar, sempre seguint les mesures de seguretat oportunes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia