Un veí del carrer Sud de Bétera ha volgut mostrar el seu malestar per les condicions en les quals viuen els veïns de la zona des de fa molts anys.

“La panoràmica diària d’aquesta zona inclou manteniment del carrer i vista de contenidors”, indica. “No és agradable viure al costat d’un femer, ja que a més ens toca moltes vegades recollir totes les bosses que deixen des del cotxe pel sòl alguns vehicles”, afig.

D’altra banda, mostra la seua indignació perquè “la gent ha de ser cívica. Hem recollit centenars de bosses depositades per terra per a evitar que els gossos les escampen, també depositen tot tipus de mobles vells. El civisme he comprovat que brilla per la seua absència, però a més, en aquesta zona portem diversos anys esperant contenidors de reciclatge i per haver deixat  unes caixes de cartó amb el meu nom i direcció a la meua porta un segon, caixes que vaig deixar en espera de poder trossejar-les i ficar-les en el contenidor que la major part del temps està ple he sigut sancionat”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia