La UPCCA de la Mancomunitat Camp del Túria va començar el mes passat la seua campanya ‘#12Meses12Lemas‘, en la qual es pretén conscienciar a la població de la importància de la salut en el nostre dia a dia.

A més, cada mes es pujarà a les xarxes socials un lema saludable i preventiu amb l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de la salut en el nostre dia a dia.

En gener, es va començar amb la commemoració del Dia Internacional de l’Educació.
Des de la UPCCA consideren imprescindible educar en prevenció oferint a tota la nostra població eines per a prendre decisions saludables i sense riscos.

També a les famílies, per a treballar amb els més xicotets/as factors de protecció enfront del consum de substàncies amb l’objectiu d’evitar que, en un futur, es desenvolupen conductes problemàtiques entorn de les addiccions.

“Per tot això, des de la UPCCA de la Mancomunitat Camp del Túria entenem que educar en prevenció és oferir eines per a saber enfrontar-se a situacions de risc amb capacitat crítica i assertivitat”, afirma la UPCCA.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia