Aquesta setmana vam ser coneixedors de la decisió de no celebrar a Bétera les Falles en el mes de març. L’any passat, el Món de les Falles ja va ser uns del grans afectats per la pandèmia. Després de realitzar-se les presentacions de les diferents comissions de Bétera amb els seus màxims representats per a l’any 2020 i la resta d’actes oficials organitzats per la Junta Local Fallera de Bétera com l’exposició del Ninot i La Crida, entre altres, les Festes Josefines van tindre que ser suspeses a causa de la Covid-19.

Enguany, aquestes tampoc podran dur-se a terme en la seua data per aquesta mateixa pandèmia, per aquest motiu, l’equip de Betera.com està oferint al llarg d’aquestes setmanes uns especials de les diferents presentacions que van tindre lloc l’any passat.

Si la setmana passada, seguint l’ordre de presentacions de l’any passat vam parlar de la Falla La Barraca i l’anterior de la Falla Gran Via del Sud, hui toca parlar de La Falla l’Albereda. Aquesta va dur a terme la seua presentació, el 25 de gener de 2020.

A continuació, tornem a compartir unes imatges de la presentació amb els representants anteriors i entrants (cal fer clic en elles per poder ampliar). Cal recordar que els màxims representants per a aquests exercicis que encara no s’han pogut dur a terme són: Andrea Toral i Navarro (Fallera Major Infantil de la Falla l’Albereda), René Moreno i Ferreres (President Infantil de la Falla l’Albereda) i Vanessa Navarro i Clavel (Fallera Major de L’ALbereda, acompanyats del president d’aquesta comissió Isaac Rodríguez i Gutiérrez.

Podeu llegir més sobre ells en aquest enllaç: fer clic ací en l’entrevista de l’any passat.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia