A través del Pla d’Ocupació Local que, la setmana passada va anunciar l’Ajuntament de Bétera, s’ha contractat a 37 veïnes i veïns del citat municipi. Aquestes persones estaran ocupades durant un període de 6 mesos a jornada completa.

L’Alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío, i la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, han donat aquesta setmana la benvinguda a tots els participants en el Pla d’Ocupació i han manifestat la gran oportunitat que suposa no sols a nivell laboral sinó també a nivell personal, exercint funcions que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics.

Segons s’explica des del mateix consistori, la principal finalitat del Pla d’Ocupació és donar cobertura a les famílies atenent necessitats de la situació socioeconòmica, a més d’oferir als demandants d’ocupació una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

Concretament, han començat a treballar un total de 28 operaris-peons d’oficis múltiples que faran costat a la brigada d’obres i que es dediquen al manteniment, neteja, adequació i conservació dels espais públics així com a la neteja i conservació de camins i cunetes.

D’altra banda, s’ha contractat 6 conserges d’edificis públics que realitzaran l’obertura i tancament dels centres, realitzaran el control d’accés a aquests, atendran el públic i realitzaran altres labors pròpies del lloc. I, a més, a conseqüència de la situació sanitària, realitzaran funcions com ara control de l’aforament per a evitar aglomeracions recomanant sempre les mesures de desinfecció i distanciament i la gestió de la gestió de les dades personals de les persones que accedeixen, a més de recolzar en la gestió de cites al registre general.

També s’han incorporat dos operaris-peons conductors per a la conducció de camions transportant materials per a obres públiques a més d’atendre les necessitats pròpies del Consistori. A més d’un operari-peó de lampisteria per al manteniment d’instal·lacions d’aigua en la xarxa pública, en els edificis municipals i els pous d’aigua potable.

En aquest Pla d’Ocupació Local s’ha invertit un total de 407.190,25 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia