La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) ha obert el termini per a la presentació de propostes per a la Subhasta d’Adjudicació d’Arrendament del  local comercial de la cooperativa agrícola per al taller mecànic.

Es tracta del taller dedicat al manteniment i serveis de mecànica ràpida per als socis i clients de turismes i maquinària agrícola. Aquest es troba ubicat al Centre La Vereda (Camí Alcubles S/N).

Els serveis que es sol oferir a aquest taller mecànic són els següents: servei de pneumàtics, alineació de direcció, servei de mecànica ràpida i manteniment de vehicles turismes, canvis d’oli i filtres, bateries, pastilles de fre i amortidors, servei de reparació i manteniment de maquinària agrícola, servei tècnic FEDE, diagnosi per centraleta, polit de carrosseria i fars, muntatge de matrícula i reparació de llandes i burxades.

A més a més, la Cooperativa compta amb un conveni de col·laboració amb els serveis d’I.T.V. de Riba-roja de Túria i proporciona als seus socis i clients els serveis d’I.T.V. mòbil, evitant desplaçaments a altres centres d’inspecció.

Tots els detalls del plec de condicions de la subhasta, en les següents imatges adjuntes (fer clic en cada imatge per ampliar) o accedir en format pdf a través del següent enllaç: Plec de condicions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia