Amb la finalitat de potenciar el comerç local de Bétera, l’Associació de Comerciants de Bétera ha preparat diverses accions per a celebrar Sant Valentí.

D’una banda, a les Xarxes Socials d’aquesta entitat s’estan pujant totes les propostes que els diferents associats han preparat per a regalar o celebrar el Dia dels Enamorats. Així, des de la setmana passada, es pot anar coneixent tot l’ampli ventall de possibilitat que el comerç de proximitat t’ofereix. Les direccions són les següents:

A més a més, s’ha organitzat un sorteig de 3 dinars o sopars per a dues persones per a dur-se a casa o per a gastar una vegada reòbriguen els bars i restaurants que han tancat durant les actuals restriccions.

Qui desitge participar en aquest concurs deurà enviar un vídeo missatge d’amor fins al 14 de febrer de 2021 per privat al nostre Instagram @comerciantsbetera i/o Facebook @aso.betera un vídeo missatge de màxim 4 megues.

Tots els vídeos que estiguen correctament enviats per privat s’emetran en el perfil d’Instagram i Facebook.

Entre tots els participants el dilluns 16 de febrer, a les 12.00 hores es realitzarà el sorteig sistemàticament aleatori per Internet i serà publicat en les nostres Xarxes Socials.

Des de l’àrea de comunicació de l’associació també s’han preparat diferents publicacions especials com un vídeo sota el títol “Enamora’t amb el Comerç Local” amb exemples per a regalar.

També s’estan repartint cartells a les botigues associades perquè la clientela puga veure aquesta campanya.

D’altra banda, la regidoria municipal de Comerç de Bétera ha posat en marxa la campanya “Compra amb el cor: Aquest Sant Valentí compra en el comerç local”.

L’àrea de Comerç ha remés als establiments de proximitat de Bétera el cartell promocional de la campanya així com també, un mail per a informar d’aquesta iniciativa. Al seu torn, s’ha posat a la disposició dels comerços de la localitat la possibilitat que promocionen i donen visibilitat als seus negocis decorats amb motiu de Sant Valentí enviant fotografies que seran difoses per les xarxes socials de l’Ajuntament.

Aquesta campanya es complementa amb una altra iniciativa que es posarà en marxa a final de setmana i que anirà destinada a l’hostaleria perquè els sopars del Dia dels Enamorats es facen des de casa però gaudint de l’àmplia oferta que ofereix la restauració a Bétera.

A continuació, compartim el vídeo de l’Associació de Comerciants de Bétera “Enamora’t amb el Comerç Local“.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia