L’Associació de Comerciants de Bétera anima a les veïnes i veïns de Bétera a viure els Carnestoltes 2021 amb el comerç local des de casa i de manera online.

Així, qui desitge disfressar-se pot enviar una fotografia fins el dissabte 13 de febrer a les 23.59 hores per privat a l’Instagram @comerciantsbetera i/o Facebook @aso.betera per a participar en un concurs online. Les fotos seran publicades en les citades Xarxes Socials.

Les 3 millors disfresses guanyaran un “vale” de 50€ per a gastar al comerç local associat, lligat d’alguna manera a la categoria o temàtica de la disfressa guanyadora.

Exemples: una disfressa premiada relacionada amb la cuina podrà gastar el seu premi a un comerç hostaler, una disfressa que tinga a veure amb la Salut o la Sanitat podrà gastar el seu premi a algun dels nostres associats de Salut, un premi on el pentinat o el maquillatge siga el protagonista principal de la seua disfressa podrà gastar el seu premi a una perruqueria o servei d’estètica.

Un jurat format per una comissió de treball de l’Associació de Comerciants decidirà els 3 guanyadors i valorarà els diferents aspectes: pentinat, maquillatge, indumentària, complements, originalitat i creativitat.
El veredicte final es publicarà dimarts 17 de febrer.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia