(EFE) La Generalitat Valenciana prorrogarà fins a l’1 de març el tancament total de bars i restaurants en la Comunitat Valenciana, el dels comerços a les 18.00 hores en tot el territori i el perimetratge de les grans ciutats per a intentar frenar l’avanç de la pandèmia del coronavirus.

Així ho ha anunciat aquest dijous el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, després de la reunió de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la covid-19, en una roda de premsa en l’ha assenyalada que “l’esforç de tots ha tingut una millora col·lectiva i junts estem salvant vides” i és “la ruta que hem de consolidar”.

Puig ha assenyalat així mateix que són “decisions difícils” però “no podem relaxar-nos” perquè “no seria responsable” i ha anunciat que es mantindran les restriccions actuals fins a l’1 de març perquè estan donant “bons resultats”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia