Com marca la tradició, des de fa ja diverses dècades, el dissabte més pròxim al 14 de febrer se sol realitzar un bonic sopar de gala de Sant Valentí, organitzada per les Obreres i Majorals de cada any. Per a aquesta vetlada se solen vestir amb els seus millors vestits per a gaudir amb les veïnes i veïns de Bétera d’una bonica nit. En aquest sentit, si la pandèmia no ho haguera impedit, s’haguera celebrat aquest sopar. No obstant això, la Covid-19 ha provocat que tots aquests esdeveniments se suspenguen.

Com ja sabeu, aquest va ser l’últim esdeveniment d’aquestes característiques que van poder celebrar les Obreres i Majorals de 2020 l’any passat. Les seues festes d’agost es van quedar en standby fins que la Covid-19 ho permeta.

La 1a Obrera Casada Madeleine Gravette, la 1a Obrera Soltera Alba Verdeguer Gil, la 2a Obrera Casada, Manoli Fuentes Gil. Finalment i la 2a Obrera Soltera, Paula Ruiz Asensi, acompanyades dels seus majorals (encapçalats pel seu president Miguel Herrera Asensi), ens van deixar aquestes boniques imatges que adjuntem a continuació.

 

Per a rememorar la celebració d’altres anys, us deixem aquest resum d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia