Betera.com continua oferint al llarg d’aquestes setmanes uns especials de les diferents presentacions falleres de les comisions de Bétera que van tindre lloc l’any passat.

Si la setmana passada, seguint l’ordre de presentacions de l’any passat, vam parlar de la Falla L’Albereda, l’anterior de la Falla La Barraca i la primera de la Falla Gran Via del Sud, hui parlem de La Falla Carraixet. Aquesta va dur a terme la seua presentació, l’1 de febrer de 2020.

A continuació, tornem a compartir unes imatges de la presentació amb els representants anteriors i entrants (cal fer clic en elles per poder ampliar). Cal recordar que els màxims representants per a aquests exercicis que encara no s’han pogut dur a terme són: Érika Poveda i Domínguez, (Fallera Major Infantil del Carraixet), Álvaro Amposta i Pons (President Infantil del Carraixet) i Júlia Garrido i Montagut, (Fallera Major del Carraixet), acompanyats del president d’aquesta comissió Valeriano Moreno i  López.

Podeu llegir més sobre ells en aquest enllaç: fer clic ací en l’entrevista de l’any passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia