L’Associació de Comerciants de Bétera ha preparat diverses accions per a celebrar Sant Valentí, com ja hem comentat en altres ocasions.

D’una banda, a les Xarxes Socials d’aquesta entitat s’han estat pujant totes les propostes que els diferents associats han preparat per a regalar o celebrar el Dia dels Enamorats, amb fotos i vídeos sota el lema “enamora’t amb el comerç local”, dividint-lo inclús per alguns sectors.

A més a més, s’ha organitzat un sorteig de 3 dinars o sopars per a dues persones per a dur-se a casa o per a gastar una vegada reòbriguen els bars i restaurants que han tancat durant les actuals restriccions.

Qui desitge participar en aquest concurs deurà enviar un vídeo missatge d’amor fins al 14 de febrer de 2021 per privat a les següents Xarxes Socials:

Entre tots els participants el dilluns 16 de febrer, a les 12.00 hores es realitzarà el sorteig sistemàticament aleatori per Internet i serà publicat en les nostres Xarxes Socials.

Tots els vídeos que estiguen correctament enviats per privat s’emetran en el perfil d’Instagram i Facebook. En aquests vídeos no cal que aparega la vostra imatge o veu. Tampoc fa falta que siga una declaració d’amor a la vostra parella, ja que l’amor té moltes formes i pot anar dedicar a la teua família, amics…

Per aquest motiu, el departament de comunicació de la citada associació de comerciants de Bétera ha realitzat un vídeo amb exemples i explicacions. De fet, quan es publique el vídeo a les seus Xarxes Socials no apareixerà el nom de la persona que ho envia, només es ficar un número al vídeo per poder identificar-lo per a fer el sorteig.

Ací teniu el vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia