La Mancomunitat Camp de Túria va mantidre el passat divendres, 12 de febrer, una reunió de treball amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. En la cita van participar la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; el delegat de l’Àrea de Projectes Europeus de l’ens supramunicipal i regidor de Riba-roja de Túria, José Ángel Hernández; la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez; i el coordinador de Projectes Europeus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Gonzalo Albir.

La trobada va servir per a donar a conèixer la creació de l’oficina comarcal de projectes europeus de la Mancomunitat a la FVMP. Per part seua, la FVMP s’ofereix per a realitzar un acompanyament, de suport i d’informació sobre convocatòries.

La Mancomunitat Camp de Túria compta amb l’Observatori d’Ocupació i Empresa, òrgan consultiu de participació públic-privada on es desenvolupen 4 meses sectorials de Formació, Indústria, Comerç i Agricultura. Aquestes trobades poden servir per a marcar projectes per a implementar en el territori.

En aquest sentit, a partir d’ara, la Mancomunitat Camp de Túria ha de dissenyar un full de ruta, conèixer les convocatòries i analitzar quines iniciatives podem presentar que revertisquen en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia