Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha llançat com a part de la campanya ‘Viatgem en silenci‘ dues llistes de música de diferents artistes en l’aplicació Spotify, dirigides a les persones usuàries de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, amb 100 cançons cadascuna i entre les quals destaca la presència de cantants i grups valencians, que se sol·licita s’escolten en un volum moderat per a no molestar a la resta del passatge.

Viatgem en silenci‘ és una campanya de conscienciació dirigida a les persones usuàries dels diferents serveis de transport públic i que ha com a finalitat recordar de guardar silenci i no parlar durant els desplaçaments disminueix considerablement la possibilitat de contagi de COVID-19.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que “aquesta iniciativa té com a objectiu acompanyar als viatgers de València i Alacant en els seus desplaçaments i recordar que, en aquests moments, en silenci col·laborem tots per a aconseguir un transport públic més segur”.

Les dues ‘playlist’ de Metrovalencia i TRAM d’Alacant estan disponibles amb 100 cançons cadascuna, però les persones usuàries poden fer les seues recomanacions o suggeriments a través dels diferents canals oficials de l’empresa pública en xarxes socials com Twitter, Facebook o Instagram.

La campanya ‘Viatgem en silenci‘ s’ha instal·lat en diferents suports informatius en estacions i a l’interior dels trens i tramvies en servei de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. A més, des de teleindicadors i megafonia també es transmeten missatges.

A més, com ha remarcat el conseller Arcadi España, “aquesta iniciativa té també com a objectiu recolzar des de *Metrovalencia i el TRAM d’Alacant al sector cultural, donant-li promoció i visibilitat en una situació complicada, a causa de la pandèmia de la COVID-19”.

D’altra banda, per a potenciar la comunicació amb les persones usuàries del transport públic valencià, FGV té previst crear una nova llista col·laborativa de Spotify a partir dels suggeriments que els propis viatgers i viatgeres facen arribar a l’empresa pública, a través de les xarxes socials de *Metrovalencia i del TRAM d’Alacant.

Els suggeriments, en concret, es podran realitzar directament comentant les publicacions que es realitzen sobre aquesta campanya en Facebook, Instagram i Twitter de Metrovalencia i a través del perfil de Twitter i Instagram del TRAM d’Alacant.

La proposta per a viatjar en silenci s’ha sumat a la resta d’iniciatives que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana promou per a garantir un transport segur com el reforç de les campanyes informatives i de les mesures d’atenció al client, amb el nou servei d’auxiliars COVID-19.

Aquests i aquestes auxiliars tenen com a missió principal informar viatgeres i viatgers sobre les mesures de prevenció adoptades en el transport públic, a conseqüència de la pandèmia, i col·laborar en el control d’aforament, ajudant a la correcta distribució de clients i clientes en andanes i unitats.

Des de l’empresa pública també es recorda que és obligatori la utilització de màscara de protecció homologada durant tota l’estada i en tot moment dins de les instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’ Alacant. Amb aquest motiu, FGV facilita la seua compra en diferents màquines automàtiques distribuïdes per les principals estacions de totes dues xarxes.

També es recorda que els clients tenen a la seua disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic en els vestíbuls de les estacions i a l’interior de les unitats de metre i tramvia, i que cada tres minuts es renova completament l’aire a l’interior de totes les unitats de l’empresa pública.

Finalment, es recorda que FGV ha reforçat la neteja i desinfecció del material mòbil i les instal·lacions per a major seguretat en els desplaçaments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia