30 veïnes i veïns de Bétera cursen, des del passat 30 de desembre el Taller d’Ocupació Bétera III.  Aquests ciutadans cursaran aquest programa durant 12 mesos.

El Taller d’Ocupació Bétera III es configura com un programa mixt d’ocupació i formació promogut per l’Ajuntament de Bétera i en col·laboració amb el Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació. El consistori ha contractat 30 alumnes-treballadors que es reparteixen en grups de 10 persones a fi de cursar els tres certificats de professionalitat de la branca agrària, d’administració i gestió i d’arts gràfiques. A més, aquest programa permet cotitzar a la seguretat social així com generar la consegüent prestació per desocupació.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidora d’Ocupació, Mónica Martín han visitat aquest dilluns acompanyades de la tècnic d’Ocupació, Begoña Robles i de l’equip directiu,

Aquest projecte compta per al seu desenvolupament amb una subvenció del Labora per un import total de 720.619,20€. Un programa dual que es ve desenvolupant des de l’any 2000 a Bétera i que ha millorat la qualificació dels participants que el realitzen al mateix temps que ha permés una millora professional i unes expectatives d’accés al món laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia