La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va mantindre ahir dimarts una reunió amb els principals representants del sector de l’hostaleria i l’oci amb l’objectiu d’analitzar i planificar les mesures que recollirà el pròxim pla de desescalada a partir de l’1 de març en la Comunitat Valenciana.

Barceló va plantejar la necessitat que siga una desescalada “amb cautela i amb mesura”, ja que “l’objectiu és poder obrir els locals d’hostaleria i oci amb total seguretat tant per als propis hostalers com per a la ciutadania”.

A la trobada van assistir el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur), Manuel *Espinar; el president de la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro.

Des del sector de l’hostaleria i l’oci van voler destacar el seu “compromís ferm amb la salut dels ciutadans, perquè sense salut no hi ha economia”. La consellera, per part seua, ha volgut agrair la seua comprensió i col·laboració amb les mesures adoptades.

D’altra banda, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el conseller d’Educació, Cutura i Esport, Vicent Marzà es reuniran dijous que ve per a valorar i preparar un full de ruta per a la desescalada del sector esportiu valencià.

La intenció de totes dues conselleries és treballar conjuntament amb els representants del món de l’esport per a preparar la desescalada de restriccions en aquest àmbit durant les pròximes setmanes, sempre tenint en compte el context sanitari a cada moment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia