La Junta Local Fallera de Bétera va tindre aquest passat dimarts, 16 de febrer, una reunió telemàtica per a valorar l’actual situació i les possibilitats per a les Falles 2021 i començar a organitzar-se.

A més es va prendre la decisió de preparar actes virtuals per a la setmana fallera i que puguem gaudir de les falles encara que siga de manera diferent.

Cal recordar que, fa unes setmanes l’Ajuntament de Bétera, la Junta Local Fallera i les cinc comissions falleres del municipi es van reunir per a valorar la situació i van decidir no celebrar les Falles de Bétera el mes de març.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, i el regidor municipal de Festes, Manuel Pérez, van mantindre una trobada en línia amb el president de Junta Local Fallera, Edgar Jorro i els cinc presidents de les Falles de Bétera, Isaac Rodríguez de la Falla l’Albereda, Francisco Sandiego de la Falla Barraca, Valeriano Moreno de la Falla Carraixet, Miguel Lucio Pérez de la Falla Gran Via de l’Est i Vicente Manuel Miret de la Falla Gran Via del Sud.

La principal finalitat d’aquesta reunió va ser la de fer balanç de la situació sanitària actual i buscar la millor de les solucions per a les Falles de Bétera, que passava, en un primer moment, per a traslladar les Falles a una altra data en la qual hi haja garanties sanitàries i un gran nombre de la població estiga vacunada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia