Els ajuntaments de la província disposen ja de les ajudes que la Diputació de València aporta al Pla Resistir, segons la mateixa institució provincial ha publicat en la seua pàgina web. En global sumen un poc més de 17 milions d’euros. D’aquesta manera, la institució provincial ha ingressat la seua part del pla, dirigit als col·lectius més afectats per la pandèmia, abans de complir-se un mes de la seua aprovació en l’acte celebrat en el Palau de la Generalitat.

Després de la taula interinstitucional del passat 21 de gener en la qual es va donar llum verda a esta línia d’ajudes per a alleujar la situació per la qual travessen pimes i autònoms, el president Gaspar va avançar que la Diputació faria tot el possible perquè els diners arribàren com més prompte millor a la butxaca dels afectats. La corporació provincial ha agilitat l’ingrés d’eixos 17 milions del Pla Resistir, que han sigut transferits este divendres als consistoris valencians.

El Pla Resistir impulsat per la Generalitat Valenciana compta amb una dotació global de 160 milions d’euros destinats als col·lectius més afectats per la pandèmia. La Diputació de València aporta un poc més de 17 milions en este programa d’ajuda del qual forma part al costat del Consell, les diputacions d’Alacant i Castelló, els ajuntaments de les tres capitals de província i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Gaspar ha destacat la capacitat d’acord que han demostrat totes les institucions que participen en el Pla Resistir i ha tornat a agrair al cap del Consell, Ximo Puig, la posada en marxa d’este programa d’ajuda en el qual la corporació provincial s’ha implicat més enllà de l’aportació econòmica, ja que s’encarrega de supervisar la tramitació de la concessió de les ajudes als afectats en municipis de menys de 5.000 habitants, amb la finalitat d’agilitar el procés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia