(EFE) La Generalitat Valenciana habilitarà quatre espais de vacunació massiva en la Comunitat Valenciana, un en cada capital de província i un altre més en la localitat d’Elx, per a un procés que està previst que comence a l’abril, quan s’incremente l’arribada de dosi.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió de coordinació de la vacunació contra la covid-19 que ha mantingut aquest dissabte, 20 de febrer, de manera telemàtica, i on ha destacat que a València l’espai triat és la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A Alacant s’habilitarà la Ciutat de la Llum; a Castelló, el Palau de Congressos, i a Elx, la Institució Firal Alacantina (IFA), encara que també es comptarà amb els tres hospitals de campanya i amb, almenys, un espai de referència per comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia