Continuem oferint els nostres especials de les diferents presentacions falleres de les comissions de Bétera que van tindre lloc l’any passat.

Seguint l’ordre de presentacions de l’any passat, la setmana passada vam parlar de la Falla El Carraixet, l’altra de la Falla L’Albereda, l’anterior de la Falla La Barraca i la primera de la Falla Gran Via del Sud. Hui parlem de La Falla Gran Via de l’Est en dos especials diferents. En aquest primer toca veure la fotogaleria de la presentació de la comissió major. Aquesta va dur a terme la seua presentació, el 8 de febrer de 2020.

A continuació, tornem a compartir unes imatges de la presentació amb els representants anteriors i entrants (cal fer clic en elles per poder ampliar). Cal recordar que els màxims representants per a aquests exercicis que encara no s’han pogut dur a terme són: Natàlia Asensi i Enguídanos, (Fallera Major de la Falla Gran Via de l’Est, acompanyada del president d’aquesta comissió Miguel Lucio Pérez i Pérez.

Podeu llegir més sobre ells en aquest enllaç: fer clic ací en l’entrevista de l’any passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia