L’àrea municipal de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera continua amb el programa Bétera Saludable. La principal finalitat d’aquesta iniciativa és que els majors de la localitat gaudisquen des de casa d’activitats per a mantindre’s actius.

Així, tots els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10.00 hores en el canal de Facebook i Youtube de l’Ajuntament s’emetran vídeos de ball, gimnàstica i zumba perquè des de qualsevol lloc i un qualsevol moment puguen connectar-se i gaudir d’aquestes disciplines que els ajudaran a mantindre’s en forma.

Aquests vídeos han tingut molt bon acolliment entre la població adulta i ara s’ha volgut fomentar amb major regularitat la difusió dels mateixos establint tres dies per setmana per a retransmetre’ls.

“Són un dels col·lectius més afectats per aquesta pandèmia”, ha assenyalat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui ha indicat també “serà de gran utilitat i un bé per als nostres majors, realitzar aquestes activitats en línia i completar aquests quaderns, per a mantindre una dinàmica activa, gaudint de l’esport, de la música i de reptes i exercicis que els beneficien enormement tant física com mentalment”.

D’altra banda, el departament de Drets Socials, està ultimant un quadern amb fitxes i activitats per a exercitar la memòria però també el cos. Aquest quadern serà bimensual i es distribuirà en diferents punts perquè els majors de 55 anys puguen recollir-los i treballar-los des de casa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia