Avui continuem a la mar per les platges de Massalfassar, el Saler o la de Puçol, i veient unes poques ones trencant en l’espigó, o senzillament “desfent-se” a la platja.

Sempre m’ha atret la força de l’aigua i, quan la mire, m’imagine quant de lluny que vindrà, i l’atractiu de quan trenca contra les roques, la bromera, els esquits i les formes úniques i irrepetibles.

De les meues “visites” a la platja, i fa ja algun temps, en la de Massalfassar vaig veure una forma de pescar molt popular i antiquíssima: EL RALL. Jo no l’havia vist en viu i em vaig sentir captivat.

Aquest home d’Albuixec, jubilat i prou més major que jo, la practicava magistralment. Ell em comentava que és una afició que practica de fa un muntó d’anys. Després, sol anar a esmorzar en els amics i al moure em va donar les quatre llises que havia tret.

Són molts matins que “marquen”, quan no per una cosa per altra, el que fa que no em puga quedar quiet a casa.

La setmana que ve, veurem uns quants avions a punt d’aterrar.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia